Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu

Tingues cura del teu somriure a les nostres clíniques dentals

telèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

A Bukalix disposem de dues clíniques dentals, una està ubicada a Martorell i l'altra a Sabadell. A totes dues ens encarreguem d'oferir la millor atenció i cura dental als nostres pacients. 

El nostre equip de professionals, especialitzat en els diferents àmbits de l'odontologia, ha obtingut la seva qualificació als millors centres de referència en l'àmbit estatal. 

El sector de l'odontologia avança molt ràpid i a Bukalix ens volem anticipar a les necessitats dels nostres clients, per això apostem fermament per la formació contínua dels nostres odontòlegs amb l'objectiu de situar-nos a l'avantguarda en tractaments i materials dentals. 

A més, invertim constantment en millores d'equipament i treballem per oferir noves tècniques que ens permetin de cobrir els tractaments requerits. Actualment a la nostra clínica disposem dels instruments, la tecnologia, el coneixement i les habilitats professionals excel·lents per proporcionar un servei òptim. 

La nostra prioritat és la salut dels nostres pacients: ens esforcem per crear un vincle durador i per convertir-nos en la seva clínica de confiança. Oferim un tracte personalitzat i no deixem ni un detall sense tenir en compte. 

Passa a conèixer-nos, estudiem el teu cas i t'aportem una solució individualitzada, treballem sota els estàndards màxims de qualitat i honestedat. 

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Rambla de les Bòbiles, 22 Local 8-9 08760 Martorell Barcelona
Rambla de les Bòbiles, 22 Local 8-9 08760 Martorell Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied